Asztrológia > Horoszkóp - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Asztrológia > 5 weboldal. Kategória leírása: Asztrológia, asztrológia tudomány, csillagképek, horoszkóp, jóslás.
Szponzorált linkek
Asztrológia - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/Asztrol%C3%B3gia

Az asztrológia vagy csillagjóslás az úgynevezett ezoterikus tanok egyike...

Asztrológia - Wikipédia
Horoszkóp készítés - Asztrológia tanfolyam - Gyermektervezés
http://horoszkopszoftver.hu/

Minden, ami asztrológia... Asztrológia szoftver laikusoknak is... NostraBélus oldala

Horoszkóp készítés - Asztrológia tanfolyam - Gyermektervezés
Carysma ezoterikus oldala
http://carysma.hu

Az asztrológia fő feladata közé nem a jóslás tartozik, mint ahogy azt sokan gondolják, hanem segít megismerni saját személyiségünket, lehetőségeinket, képességeinket, tehetségünket, de a korlátokat és a rossz tulajdonságainkat is ahhoz, hogy tudjunk tökéletesedni és megtalálni a helyünket az életben. Kifejezi, és lehetőséget kínál megérteni saját hozzáállásunkat az élethez

Carysma ezoterikus oldala
Asztrológusok
http://asztrologus.joszaki.hu/

Több asztrológus közül lehet itt válogatni, akik iwiw-en a jószaki alkalmazáson belül tudnak regisztrálni, és ott ajánlani, értékelni is lehet őket, így leinformálhatók. Az ajánlatkérés ingyenes, a szaki sms-ben és emailben értesítést kap róla, és jelentkezik a megrendelőnél. Városok és szakmák szerint lehet keresni a rendszerben. Szerintem hiánypótló, mert ha az ismerősi körünkben nincs jó szakember, akkor itt is körül lehet nézni és páruktól ajánlatot kérni, ráadásul iwiw-en még jobban utánuk lehet nézni. Már több mint 7000-en regisztráltak szakinak.

Asztrológusok
Forrai Mónika asztrológus
http://horoszkop-asztrologia.hu/

A horoszkóp készítés tudománya a csillagok aktuális helyzetéből következet bizonyos dolgokra, várható eseményekre, egészségügyi állapotra illetve jellemrajzot is készít. A születési horoszkóp egy konkrét személy születési adataiból dátum illetve hely alapján megmutatja az egyén személyiség rajzát, életcélját, életfeladatait. Rálátást enged a karmikus feladatokra a múltból hozott képességekre, tudásokra. A karma asztrológia az állócsillagok és kisebb bolygók helyzetét is fegyelembe veszi az elemzés elkészítésénél. A horoszkóp készítés során az asztrológus tulajdonképpen megmutatja nekünk a lélek tervrajzát, amely mindenkinek más és más. A női magazinokban olvasható napi horoszkóp csupán játék. A saját egyéni horoszkópunk megmutatja, merre kell navigálnunk az életünkben hogy a boldogság vizein, evezhessünk.

Forrai Mónika asztrológus
Hirdetések
Oldal leírása
horoszkop.wyw.hu: WYW linkek Horoszkóp témakörben. Horoszkópkészítés, Szerelmi horoszkóp, SMS-horoszkóp. Napi horoszkóp, heti horoszkóp, havi horoszkóp. Csillagok, bioritmus, jóslás...
Gyűjteményünkben 181 válogatott horoszkóp témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 181 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 2 | Linkre kattintás összesen: 175267