Horoszkóp, horoszkópok > Horoszkóp - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Horoszkóp, horoszkópok > 10 weboldal. Kategória leírása: Horoszkóp, horoszkóp elemei, horoszkóp általában, horoszkóp jelentése.
Szponzorált linkek
Femina.hu - horoszkópok
http://femina.hu/horoszkop

Ingyenes online horoszkópkészítés személyreszabottan. Több 100 horoszkóp egy helyen!

Femina.hu - horoszkópok
Horoszkóp
http://www.horoszkopkeszites.hu/

Ha a jövõjében várható események érdeklik, akkor elõre fel tud készülni rá, így a kellemetlent könnyebben viselheti, a kellemest pedig még jobban élvezheti. Asztrológia, Horoszkóp készítés ezen segíthet. Tevékenységek: Gyakorlati asztrológia, aszcendens készítés, horoszkópkészítés, gyermekvállalás tervezése, Ezotéria.

Horoszkóp
Horoszkópgyűjtemény
http://horoszkopgyujtemeny.network.hu/

Horoszkópgyűjtők közösségi oldala: hírek, fórum, szakértők, blogok, galériák, tanácsok, barátok, link gyűjtemények, élmények, csevegés, vélemények, ismeretek... Találj meg mindent, amit keresel, és ossz meg mindent, amit csak tudsz!

Horoszkópgyűjtemény
Társkereső heti horoszkóp
http://www.ratalalsz.hu/horoszkop/heti

Heti horoszkóp társkereső személyeknek melyből tudni fogod, hogy milyen élményeket rejt a jövő számodra. A jelen heti előrejelzésen túl a múlt és a jövő heti horoszkópot is megtudhatod az egyfajta szerelmi horoszkópokból.

Társkereső heti horoszkóp
Horoszkóp teszt
http://www.diashow.hu/teszt/169

Horoszkóp teszt! Ez egy kicsit másképp közelíti meg a horoszkópot! Légy teljesen őszinte és meg fogsz lepődni! Írd le a válaszaidat egy darab papírra. Ne csalj! A válaszok a bemutató végén vannak. Írd le valakinek a nevét, aki ellenkező nemű, mint Te. Melyik a kedvenc színed az alábbiak közül? Piros, fekete, kék, zöld, sárga?

Horoszkóp teszt
Horoszkóp minden napra
http://horoszkop.biz/

Horoszkóp szolgáltatásunkkal mindig tudni fogod, mit ígérnek neked a csillagok. Különböző jóslás technikák, horoszkópok várnak téged.Minden élethelyzetre találsz olyan elemzést - jóslatot, számmisztikai analízist, horoszkópot - mely a legmegfelelőbb válaszokat adja!

Horoszkóp minden napra
Horoszkóp - Női Portál
http://www.noiportal.hu/horoszkop

Napi horoszkóp, havi horoszkóp, párhoroszkóp.

Horoszkóp - Női Portál
Dual horoszkóp
http://oldal.eu/bibir/horosz.php

Valamikor réges-régen, még a horoszkópok készítésének kezdetén kicsit másképen látszottak Földünkről a csillagok. Az évszázadok alatti változás úgy érzékelhető, mintha az égbolt egy kicsit elfordult volna, amelynek következtében megváltozott a Nap és a csillagképek helyzete. Ennek következtében ma már: Januárban a Bak helyett a Nyilas , Februárban a Vízöntő helyett a Bak , Márciusban a Halak helyett a Vízöntő , Áprilisban a Kos helyett a Halak , Májusban a Bika helyett a Kos , Júniusban az Ikrek helyett a Bika , Júliusban a Rák helyett az Ikrek , Augusztusban az Oroszlán helyett a Rák , Szeptemberben a Szűz helyett az Oroszlán , Októberben a Mérleg helyett a Szűz , Novemberben a Skorpió helyett a Mérleg , Decemberben a Nyilas helyett a Skorpió csillagkép elé úszik be a Nap. A Dual horoszkóp az ősi és a mai állapotot is mutatja.

Dual horoszkóp
Indián horoszkóp - PPT, PPS
http://www.diashow.hu/horoszkop/851

Indián horoszkóp Sólyom (III. 03. - IV. 19.) Erénye: dinamikus és optimista Hibája: fölényes, tapintatlan. Remek megfigyelő, egyetlen pillanat alatt átlátja helyzetet, sok múlik az életében a gyorsaságán. Ebből adódóan örökös feszültségben él, hiszen mindig kész arra, hogy lecsapjon az "áldozatára" vagy a kínálkozó lehetőségekre A kis és nagy ügyek között azonban nem tud különbséget tenni mindkettőre ugyanakkora elánnal veti rá magát. Mindig nyílt lapokkal játszik a ravaszság nem kenyere. A kötöttségeket rosszul tűri, azt szereti, ha szabadon szárnyalhat, önállóan dönthet, bátorságát bizonyíthatja. Vezetőként is megállja a helyét. Tele van vitalitással, lendülettel, ám állóképessége nem túl jó, ezért teljesítménye hullámzó. A nagyerőfeszítések után halálos fáradtság vesz rajta erőt, de gyorsan regenerálódik

Indián horoszkóp - PPT, PPS
Horoszkop-asztrológia
http://horoszkop-asztrologia.hu/horoszkop-keszites

Horoszkópkészítés, teljes személyiség analízis, párhoroszkóp, 2 éves előrejelzés, gyermek horoszkóp, kínai horoszkóp

Horoszkop-asztrológia
Hirdetések
Oldal leírása
horoszkop.wyw.hu: WYW linkek Horoszkóp témakörben. Horoszkópkészítés, Szerelmi horoszkóp, SMS-horoszkóp. Napi horoszkóp, heti horoszkóp, havi horoszkóp. Csillagok, bioritmus, jóslás...
Gyűjteményünkben 181 válogatott horoszkóp témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 181 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 2 | Linkre kattintás összesen: 175267