Top 40 legújabb link > Horoszkóp - wyw.hu

Szponzorált linkek
Tudod mi asz aszcendensed?
http://www.arkanumstudio.hu/asztrologia-aszcendens.html

Nem mindenki tudja, hogy az aszcendens a legfontosabb ismertető jegye mindenkinek. Napi horoszkópok olvasása során inkább az aszcendens leírások érvényesek mindenkire és nem a Nap jegy.

Tudod mi asz aszcendensed?
Horoszkóp készítés, gyerek asztrológia
http://www.fenyasztrologia.hu

Nem számítógépes programmal nyomtatott képéletet elemzek, hanem odaadó ráhangolódással, gyertyafény tisztító ereje mellett készítem el. Így közvetítem a csillagok fényüzenetét számodra. Az égre írt üzenetek harmóniába hoznak az univerzummal és igaz önvalóddal. Ha elakadás van az életedben vagy nem látsz rá az aktuális helyzetedre, de haladnál, sokat segít a rálátásban.

Horoszkóp készítés, gyerek asztrológia
Cigány kártya jóslás
http://www.crystalgarden.co/informacio/oldal/10/szolgaltatas

A kártyavetés tudományát mondhatni az élet bármely területére lehet alkalmazni. Segítséget nyújt a pénzügyekben, párkapcsolatban, vagy munkával kapcsolatos kérdéseink megválaszolásában. Alternatívákat kínál, rámutat a kevésbé jó választásra. Feltárja a legcélravezetőbb utat, a döntés azonban mindig az egyén kezében van.

Cigány kártya jóslás
Little Lion - Asztrológiai elmélkedések
http://kisoroszlan.wordpress.com/

Asztrológus tanoncként évek óta foglalkoztam hobbi szinten asztrológiával. Tapasztalataimat elkezdtem feljegyezni, rendszerezni, amik ezen az asztrológiai blogon kaptak helyet. Legyen az radix , tranzit , szinasztria - számtalan érdekes elemzést találhatsz nálam.

Little Lion - Asztrológiai elmélkedések
Arkánumstúdió
http://arkanumstudio.hu./

Honlapunk asztrológia elemzések készítésével és kérdőasztrológiával foglalkozik.Az asztrológia segítséget nyújthat önmagunk megértésében, belső lélekállapotaink, rezdüléseink felismerésében. Bár nehéz élethelyzeteinket saját magunknak kell megoldani, mindkét önismereti eszköz sokat segíthet a problémáink feltárásában. Ha önmagunkkal való kapcsolatunkat elmélyítjük, és igyekszünk magunkat jobbá tenni, akkor a körülöttünk lévő világ is pozitív irányban változik. A kérdőasztrológia speciális és konkrét kérdésekre tud egyszerűen és gyorsan választ adni, anélkül, hogy szükség lenne a pontos születési időpontra. A bizonyosság által megszűnhetnek félelmeink és szorongásaink, hiszen amiről tudunk, attól már kevésbé félünk.

Arkánumstúdió
Artemisz Pszicho-asztrológia
http://www.mindenamiasztrologia.hu/

Tevékenységeink: Asztrológia oktatás integrált rendszerben pszichológiai szemlélettel, személyes horoszkóp készítése önismereti tanácsadással, előadások tartása felkérésre asztrológiai témákban Cikkek-írások-hangfelvételek gyűjteménye, asztrológiai alapfogalmak szótára, csillagászat és asztrológia kapcsolata. Asztrológiai aktualitások: havi horoszkóp hatások, Nap-Merkúr-Vénusz-Mars hatása a csillagjegyekben, Holdnaptár az év minden hónapjára, Hold hatása a különböző jegyekben. Aszcendensz számítás, csillagjegyválasztó, asztrológia és divat kapcsolata, tranzitokról a mindennapi életben. Hallgatóinknak: példaradixok, tanrend, esszégyűjtemény: személyjelölő bolygók a jegyekben és házakban, oktató videók, irodalom jegyzék.

Artemisz Pszicho-asztrológia
Jóslás, jósda
http://www.joslas.eu

Már gyerekkorom óta foglalkozom jóslással. Ezt a képességet fentről kaptam, bár nem kértem és sokáig nem is akartam vele foglalkozni. Az elmúlt években sok ember fordult hozzám különféle problémákkal, segítsek, adjak tanácsot. Ahogy a sikertörténetekben is olvasható, nem szoktam kertelni, az én feladatom nem az, hogy becsapjam az embereket. Nekem az a feladatom, hogy azt aki hozzám fordul segítsem, vagy útba igazítsam. Éppen ezért kertelés nélkül szoktam elmondani azt, amit a kártya mond, még akkor is, ha ez esetleg az adott személynek nem tetszik. Elhiheti, sokszor volt már ilyen, de az élet engem igazolt. Forduljon hozzám bizalommal, ha problémája van és segítséget kérne a megoldásnál.

Jóslás, jósda
Horoszkóp, asztrológia szakkönyvek
http://ezokonyvek.hu/asztrologia_horoszkop

A bolygók, zodiákus jegyek, fényszögek, horoszkópházak, az aszcendens tulajdonságainak, összefüggéseinek elemzésével, teljes kép alakítható ki az ember jelleméről. Bár a „bolygók nem köteleznek, csak hajlamosítanak” mégis nyomon követhetőek életünk eseményei a radix, szolár vagy napi horoszkópban is. Parapszichológusként és numerológusként segíthetem az Önt érdeklő témakör kiadványainak kiválasztásában.

Horoszkóp, asztrológia szakkönyvek
Ezoterikus tanítások
http://www.tiltottgyumolcs.hu

Az öntudatfejlesztés bizonyítottan működő módszereit tanítjuk meg Neked. A spirituális tudás legmagasabb szintjére juttatnak el tanításaink, ami által nemcsak egészséges, hanem szabad, tudatos és boldog is lehetsz!

Ezoterikus tanítások
Önismereti jóslás, Bp 18. ker.
http://www.keulildiko.hu/horoszkop/szammisztika.php

Keul Ildikó a születési dátumot használja a számmisztika elkészítéséhez, önismereti beszélgetéssel egybekötve.

Önismereti jóslás, Bp 18. ker.
Keul Ildikó, Bp 18. ker.
http://www.keulildiko.hu/horoszkop

Keul Ildikó asztrológus a horoszkóp készítést nemcsak a jövendőmondáshoz használja, hanem az önismeretet is fejleszti beszélgetései során.

Keul Ildikó, Bp 18. ker.
Tarot kártya, Bp 18. ker.
http://www.keulildiko.hu/horoszkop/tarot.php

Keul Ildikó évente többször veti a Tarot kártyát, hogy a szerepekről, hozzáállásokról értelmezze a szimbólumokat.

Tarot kártya, Bp 18. ker.
Jóslás, önismeret, Bp 18. ker.
http://www.keulildiko.hu

Keul Ildikó személyiség- és sorselemző, asztrológiával, numerológiával és Tarot kártyával elemzi a jövőt és a személyiséget.

Jóslás, önismeret, Bp 18. ker.
Nap horoszkóp
http://horoszkopok.net/

Kezdje Ön is a reggelt azzal, hogy megtekinti, mit várhat a mai naptól. Legyen résen, s használja ki a lehetőségeket. A napi horoszkóp megtekintésével már nyitott lehet, s talán nem is annyira nehéz hinnie kicsit, hogy tényleg mondhatunk valami olyasmit, amivel segíteni tudjuk az életét, hogy kihasználja a lehetőségeit, aminek kapcsán még jobb életet tud élni.

Nap horoszkóp
Frabato jóslás
http://www.frabato.hu

Mindannyian szeretnénk a jövőbe látni. Megtudni mi vár ránk, elkerülve a az elkerülhető kellemetlenségeket, megváltoztatva a nem megfelelő döntéseinket. Van akinek elegendő ha csak a megérzéseire hallgat, de sokan segítségre szorulnak a válaszút előtt mert nem tudják merre tovább. Ha te is éppen egy nehéz döntés előtt állsz, ne tétovázz látogass el weboldalamra és részletesen meg fogod miben tudlak segíteni legyen szó szerelmi bánatról vagy rontás levételről.

Frabato jóslás
Osho
http://xn--oshoknyvek-icb.hu

Osho hihetetlen nagy megvilágosodott bölcs volt. Mindent elmond az ezoterikáról, az élet misztériumairól, megvilágosodásról. Ingyen letölthető Osho pdf könyvektől kezdve idézeteken át, előadásai, videói mind csak rád várnak!

Osho
Babonák, Hiedelmek, Számmisztika
http://www.erzsebetrosta.hu

Rosta Erzsébet honlapján olvashatóak válogatott írásai, megtalálhatóak letölthető könyvei, és folyamatosan bővülő cikkgyűjteményéhez akár Ön is hozzászólhat! Sok-sok érdekességet talál Kézelemzés, Vegetáriánus konyha, Babonák, Hiedelmek, Számmisztika, Arcolvasás, India témában. Megjelent könyveiből 6 kötet a kezekről szól: “A kezed nem hazudik”, a “Kínai kézdiagnosztika”, vagy a "Hindu tenyérjóslás", de írt egy szakácskönyvet is “Vegetáriánus konyha Indiában” címmel. Egy másikban - „Titokzatos számok” címmel - a numerológia módszereinek ismertetése mellett, elsősorban a számokhoz kapcsolódó mítoszokat, hiedelmeket gyűjtötte össze, és megjelent egy útikönyve is, a “Csalo! Csalo!”. Ha elolvassák, nemcsak élményeiben osztoznak, hanem, a cím jelentését is megtudják. A legutolsó, 2007. október végén megjelent könyv címe “Hiedelmek, hagyományok, babonák a világ minden tájáról”.

Babonák, Hiedelmek, Számmisztika
Horoszkóp minden napra
http://horoszkop.biz/

Horoszkóp szolgáltatásunkkal mindig tudni fogod, mit ígérnek neked a csillagok. Különböző jóslás technikák, horoszkópok várnak téged.Minden élethelyzetre találsz olyan elemzést - jóslatot, számmisztikai analízist, horoszkópot - mely a legmegfelelőbb válaszokat adja!

Horoszkóp minden napra
Online horoszkóp, asztrológia könyv rendelés
http://www.polc.hu/konyv/horoszkop__asztrologia/ATE/

A Polc.hu a Sanoma Media Budapest önálló fejlesztésű internetes könyváruháza, amely könyveket, hangoskönyveket, CD-ket, DVD-ket és magazinokat kínál, állandó akciókkal, 1 napos futár házhozszállítás mellett. A Polc.hu oldalon Magyarország közel teljes könyvválasztéka megvásárolható.

Online horoszkóp, asztrológia könyv rendelés
Horoszkóp 2012-re
http://www.szatmar.ro/Horoszkop_2012/hirek/43750

Horoszkóp 2012-re: Mit tartogat számunkra a 2012-es év? Pénzt? Karriert? Egészséget? Szerelmet? Az alábbi horoszkópból kiderül, hogy a csillagjegyekre milyen esztendő vár.

Horoszkóp 2012-re
Szerelmi jóslás
http://rostae-books.com/szerelmi-joslas.html

Szócikk a szerelmi jóslásról, és más népi hagyományokról, hiedelmekről, babonákról. Rosta Erzsébet legújabb honlapjáról letölthetőek eddig digitálisan nem publikált könyvei (Titokzatos számok; A kezed nem hazudik; Tenyérjóslás - Tenyerünkben a jövő?; Hiedelmek, hagyományok, babonák a világ minden tájáról; Kézdiagnosztika; avagy milyen betegséghajlamokat hordoz a kezünk?; Pályaválasztási tanácsadó - Alkalmazott kézelemzés), valamint a hiedelmek, babonák, mítoszok, vallások, népszokások, folklór, okkultizmus stb. témákban közzétett írásai, lexikon-szerűen rendszerezve. Oldala nem más, mint egy élő, folyamatosan fejlődő és bővülő ismerettár. A meglévő tartalom folyamatos felülvizsgálatával, kiegészítésével, illetve korrigálásával válik egyre terjedelmesebbé a lexikon. Az olvasók az új oldalon keresztül is felvehetik a kapcsolatot Rosta Erzsébettel, aki várja az írásaival kapcsolatos kérdéseket, hozzászólásokat, javaslatokat.

Szerelmi jóslás
Ölvedi Adrienn Asztrológus
http://astro.hupont.hu/

Az asztrológus munkája abban rejlik, hogy segít rávilágítani azokra a mintázatokra, mélystruktúrákra és működésmódokra amelyek a személyiséget meghatározzák, és amelyek az élettörténet szintjén is megmutatkoznak. A humanisztikus szemlélet, lényege szerint nem azt kutatja milyen vagy, hanem, hogy hogyan működsz, az énállapotok és egyéb ábradinamikai elemek vizsgálatán keresztül segít jobban megismerni és feltárni egy probléma belső gyökerét. A konzultáció célja az önismeret elmélyítése, olyan összefüggésekre való rávilágítás, amelyekre az énnek belülről nincs rálátása. A tanácsadás problémafókuszú, az asztrológiai elemzés során lélektani aspektusokra,karaktervédekezésekre, szülői mintákra, Hellinger-féle rendszerdinamikai összefüggésekre is figyelek. Nem nézek varázsgömbbe, azaz nem mondok jövőt, olyan típusú kérdések, hogy „ki az igazi párom”, „mikor lesz pénzem” nem az én asztalom, ugyanúgy a konkrét sugalmazások, javaslatok sem.

Ölvedi Adrienn Asztrológus
Asztrológusok
http://asztrologus.joszaki.hu/

Több asztrológus közül lehet itt válogatni, akik iwiw-en a jószaki alkalmazáson belül tudnak regisztrálni, és ott ajánlani, értékelni is lehet őket, így leinformálhatók. Az ajánlatkérés ingyenes, a szaki sms-ben és emailben értesítést kap róla, és jelentkezik a megrendelőnél. Városok és szakmák szerint lehet keresni a rendszerben. Szerintem hiánypótló, mert ha az ismerősi körünkben nincs jó szakember, akkor itt is körül lehet nézni és páruktól ajánlatot kérni, ráadásul iwiw-en még jobban utánuk lehet nézni. Már több mint 7000-en regisztráltak szakinak.

Asztrológusok
Horoszkóp könyvek
http://www.konyv-konyvek.hu/search_clicked=1&search_type=1&search=horoszkóp

Az oldalon a Könyv-könyvek.hu könyváruház horoszkóppal kapcsolatos könyveinek választéka tekinthető meg. Néhány cím a kínálatból: A horoszkópszintézis módszerei, Kutyahoroszkóp, Párhoroszkóp - Találjuk meg lelki társunkat...

Horoszkóp könyvek
Asztrológus Budapest
http://karma.shp.hu/

1990 óta foglalkozom asztrológiával, természetgyógyászati és spirituális továbbképzéseken veszek részt, valamint magam is tartok előadásokat, konzultációkat e témakörben. Budapesten, a budai hegyekben levő rendelőben vagy a belvárosban kellemes, kulturált és csendes helyen várom a hozzám látogatókat. A lélek rejtelmeinek feltérképezésével keresünk megoldást a jelen problémáira, a test bajaira. Asztrológia témaköréről bővebben olvashat www.karma.shp.hu oldalamon.

Asztrológus Budapest
Ezoterika - Akciós könyvek - Könyvkapu könyvesbolt
http://konyvkapu.hu/ezoterika.html

Könyvkapu online könyvesbolt - Ha egy jó könyvet szeretnél vásárolni. A konyvkapu.hu oldalán kedvedre válogathatsz az ezoterika széles kínálatából. Regények, nyelvkönyvek, gyermek könyvek, térképek akciós árakon.

Ezoterika - Akciós könyvek - Könyvkapu könyvesbolt
Kovács Attila asztrológus
http://kovacsattilaasztrologia.freewb.hu

Asztroterápia, asztrológiai elemzés, tanácsadás, szinasztria (párkapcsolati / kapcsolati elemzés - terápia), tanfolyamok

Kovács Attila asztrológus
Regiomontanus Asztrológiai Intézet - Szeged
http://asztrolog.us

„Ismerd meg Önmagad!” –szól az ősi bölcselet a delphoi jósda Apollón templomán, mely egyben iskolánk szlogenje. Ahogyan szlogenünk is utal rá, elsősorban az önismerettel foglalkozó tudományokra fektettünk hangsúlyt. Jelenleg két önismereti tudomány terén szervezünk képzéseket: - Asztrológia - Kronobiológiai pszichogenetika

Regiomontanus Asztrológiai Intézet - Szeged
Jobb agyféltekés rajztanfolyam Budapesten
http://soterklub.hu/jobb_agyfeltekes_rajzolas_rajztanfolyam

Jobb agyféltekés rajztanfolyam Budapesten. A jobb agyféltekés rajzolás módszerét Dr. Betty Edwards professzor fejlesztette ki. A jobb agyféltekés rajztanítás nyomán nem leszünk mindjárt Leonardo da Vincik, de megváltozik a világlátásunk és „más szemmel” nézzük a körülöttünk lévő jelenségeket. Ez segít hétköznapi életünkben is, és ennek segítségével készíthetünk jó rajzokat is. Kulcsszavak: jobb agyféltekés rajztanfolyam, jobb agyféltekés rajzolás, rajztanfolyam jobb agyféltekével, jobb agyféltekés rajztanítás, jobb agyféltekés rajzoktatás, Budapest, Dr. Betty Edwards

Jobb agyféltekés rajztanfolyam Budapesten
Carysma ezoterikus oldala
http://carysma.hu

Az asztrológia fő feladata közé nem a jóslás tartozik, mint ahogy azt sokan gondolják, hanem segít megismerni saját személyiségünket, lehetőségeinket, képességeinket, tehetségünket, de a korlátokat és a rossz tulajdonságainkat is ahhoz, hogy tudjunk tökéletesedni és megtalálni a helyünket az életben. Kifejezi, és lehetőséget kínál megérteni saját hozzáállásunkat az élethez

Carysma ezoterikus oldala
dr. Szalai Szilvia okl. asztrológus honlapja
http://kulcsaparkapcsolathoz.hu/asztrologus

A horoszkópkészítés számomra nem munka, hanem ajándék! Örülök, ha lesz olyan mondatom, ami segít a fejlődésedben, ami elkísér, ami elgondolkodtat. Nem az a cél, hogy mindent megtudj a jövődről, hanem az, hogy maximálisan kihasználhasd a lehetőségeidet. Nem kőbe vésett ítéleteket, skatulyákat, minősítéseket kapst tőle, hanem lehetőségeket. Magad választhatod meg, hogy merre indulj. Mert indulni biztosan fogsz! :-) Ha szükségét érzed, az elemzést Bach-virágterápiával is kiegészítjük, így egy komplex diagnosztikai és terápiás rendszer áll rendelkezésedre ahhoz, hogy megtaláld a boldogságod a magad erejéből. Nem ezo-humbug, nem sematikus üres mindatok, hanem megvalósítható tanácsok.

dr. Szalai Szilvia okl. asztrológus honlapja
Professzionális tértisztítás
http://www.fengshuimester.com/tertisztitas.html

Nagyon hatásos módszer az áporodott és elhasznált energia megtisztítására, és a felfrissítésére az épületekben, az otthonokban, irodákban, iskolákban vagy akár kórházakban, autókban is Miért szükséges a tértisztítás? növeljük általa a vitalitást megváltoztatjuk a nyomott légkört elősegítjük életcéljaink megvalósulását megtisztítjuk a teret az előző lakó energiájától védjük és megszenteljük otthonunkat gyógyító energiával töltjük meg otthonunkat segít munkahely változtatásban növeli az üzleti hasznot

Professzionális tértisztítás
Angéla jósnő oldala
http://www.kartya-joslas.hu/

Telek Angéla vagyok, számmisztikával, kártyajóslással foglalkozom már több, mint húsz éve. Ismerem a cigánykártya jóslást és a tarot kártya jóslás rejtelmeit is. Hivatalos szakmám ápolónő, sokáig dolgoztam ebben a munkakörben, de rájöttem, hogy a fizikai síkon kívül is sokat tehetek az emberekért, talán többet is.

Angéla jósnő oldala
Online horoszkóp
http://www.onlinehoroszkop.hu/

Amiről itt olvashatsz: horoszkóp, sorselemzés, asztrológia, jóslás, divinációk, előrejelzések, sztárhoroszkóp, 2010 helyzetképe, baba-mama horoszkóp, szerelmi-, és karrier horoszkóp, a Hold hatásai, és cikkek e témákban. Van lehetőséged tanácsadásra, horoszkópos ajándék megrendelésére, elemzések kérésre, a világ bármely pontjáról.

Online horoszkóp
Két különleges szoftver a természetgyógyászat és ezotéria kedvelőinek
http://www.csillagjovo.gportal.hu/gindex.php?pg=28666141

A természet ereje: Megtalálható benne 228 gyógynövény leírása, valamint betegségek alapján az összeállítható gyógyteák receptjét is tartalmazza. 93 ásvány képét és leírását is beleintegráltuk, valamint kereshetők ezek betegségek alapján is. Szó esik a 7 fő csakráról, a színekkel történő gyógyításról, valamint a Hold hatásáról, annak jegyhelyzete és fázisa alapján, melynek használatát a beépített holdnaptár könnyíti meg. 32 aroma leírása és felhasználása betegségenként teszi teljessé ezt a kiváló természetgyógyászati gyűjteményt. Hasznos kiegészítői a programnak a rajta található meditációk, melyek segítenek a mindennapi életben megőrizni lelki egyensúlyunkat. Születési terv: A biotérkép a születéskori energiaközpontok / csakrák / állapotát , számolja ki. A csakrák pozitiv, vagy negatív állapota kihat személyiségünkre, ha pozitív előnyeink lehetnek ebből, ha negatív, sok a sors által előidézett probléma. Erre ad választ és segítséget a program, nagyon részletesen.

Két különleges szoftver a természetgyógyászat és ezotéria kedvelőinek
2010-es év Horoszkóp prognózisa
http://www.ratalalsz.hu/hir/2010-horoszkop

A 2010-es esztendő a Nap éve lesz, mely sok pozitív eseményt fog az emberek életébe hozni. Nézd meg, hogy a 12 csillagjegy a következő évre mit jelez. Szerelem.

2010-es év Horoszkóp prognózisa
Kártyajóslás cigánykártyával - online
http://bibir.oldal.eu/bibir/jos_kartya.php

Bibír online jósdája IGAZI online jósda, ahol a jóslás a 36 lapos cigánykártyával történik. Ingyenes ! Csak regisztráció szükséges. A jóslás során nem csak a kiválasztott kártyák jelentése tudható meg, hanem mesterséges intelligencia segítségével a kártyák összeolvasása is megtörténik, mintha a jósnő személyesen jelen lenne. A jósoltató tájékoztatását szintetizált beszédhang is segíti.

Kártyajóslás cigánykártyával - online
Ezotéria a párválasztásban
http://www.ratalalsz.hu/hir/ezoteria-a-parvalasztasban

Párkapcsolati tényezők bemutatása Ezotérikus szemmel. Ki mire születik? Meg van e írva már születésünk előtt, hogy ki lesz a párunk. Sorsunk írányítható? Mindenkinek megvan a párja és biztosan megtalálja majd azt? Türelem, és nyitottság az efféle gondolatok iránt. Vajon az igazi szerelem mindenkinek megadatik?

Ezotéria a párválasztásban
Horoszkóp készítés - Asztrológia tanfolyam - Gyermektervezés
http://horoszkopszoftver.hu/

Minden, ami asztrológia... Asztrológia szoftver laikusoknak is... NostraBélus oldala

Horoszkóp készítés - Asztrológia tanfolyam - Gyermektervezés
Sorselemzés
http://xn--sorselemzs-j7a.com

Egyéni sorselemzés - Jóslás - Asztrológia - Horoszkóp készítés - Párhoroszkóp - Gyerekhoroszkóp!

Sorselemzés
Hirdetések
Oldal leírása
horoszkop.wyw.hu: WYW linkek Horoszkóp témakörben. Horoszkópkészítés, Szerelmi horoszkóp, SMS-horoszkóp. Napi horoszkóp, heti horoszkóp, havi horoszkóp. Csillagok, bioritmus, jóslás...
Gyűjteményünkben 286 válogatott horoszkóp témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 286 | Várakozó linkek: 2 | Ajánlott linkek: 2 | Linkre kattintás összesen: 326264