Horoszkóp készítés, horoszkóp elemzés > Horoszkóp - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Horoszkóp készítés, horoszkóp elemzés > 9 weboldal. Kategória leírása: Horoszkóp készítés, horoszkóp elemzés, ezoterikus elemzés, személyiség elemzés, sors elemzés.
Szponzorált linkek
Asztrológia, Horoszkóp készítés
http://www.horoszkopkeszites.hu/

Ha a jövõjében várható események érdeklik, akkor elõre fel tud készülni rá, így a kellemetlent könnyebben viselheti, a kellemest pedig még jobban élvezheti. Asztrológia, Horoszkóp készítés ezen segíthet. Tevékenységek: Gyakorlati asztrológia, aszcendens készítés, horoszkópkészítés, gyermekvállalás tervezése, Ezotéria.

Asztrológia, Horoszkóp készítés
Artemisz Szellemi Műhely
http://mindenamionismeret.hu/

A válaszok megtalálásában segíthet a teljes körű Pszicho-Asztrológiai elemzés, melyet személyre szólóan készítek el!

Artemisz Szellemi Műhely
Asztrálfény
http://www.asztralfeny.hu/astro/elemzesek.php?mr_id=p-066

Az elemzések megrendelhetők! A szolgáltatáshoz tartozó űrlap kitöltésével...

Asztrálfény
Keul Ildikó, Bp 18. ker.
http://www.keulildiko.hu/horoszkop

Keul Ildikó asztrológus a horoszkóp készítést nemcsak a jövendőmondáshoz használja, hanem az önismeretet is fejleszti beszélgetései során.

Keul Ildikó, Bp 18. ker.
Asztro-tarot
http://www.asztro-tarot.hu/horoszkop.html

Látogasson el az asztro-tarot honlapjára ha szeretne megismerkedni a horoszkóp készítés rejtelmeivel.

Asztro-tarot
Horoszkóp készítés, gyerek asztrológia
http://www.fenyasztrologia.hu

Nem számítógépes programmal nyomtatott képéletet elemzek, hanem odaadó ráhangolódással, gyertyafény tisztító ereje mellett készítem el. Így közvetítem a csillagok fényüzenetét számodra. Az égre írt üzenetek harmóniába hoznak az univerzummal és igaz önvalóddal. Ha elakadás van az életedben vagy nem látsz rá az aktuális helyzetedre, de haladnál, sokat segít a rálátásban.

Horoszkóp készítés, gyerek asztrológia
Éva Stúdió
http://evastudio.atw.hu/bemutatkozas.html

Varjassy Éva Jósnő és asztrológus. Jóslás és horoszkóp készítés.

Éva Stúdió
dr. Szalai Szilvia okl. asztrológus honlapja
http://kulcsaparkapcsolathoz.hu

A horoszkópkészítés számomra nem munka, hanem ajándék! Örülök, ha lesz olyan mondatom, ami segít a fejlődésedben, ami elkísér, ami elgondolkodtat. Nem az a cél, hogy mindent megtudj a jövődről, hanem az, hogy maximálisan kihasználhasd a lehetőségeidet. Nem kőbe vésett ítéleteket, skatulyákat, minősítéseket kapst tőle, hanem lehetőségeket. Magad választhatod meg, hogy merre indulj. Mert indulni biztosan fogsz! :-) Ha szükségét érzed, az elemzést Bach-virágterápiával is kiegészítjük, így egy komplex diagnosztikai és terápiás rendszer áll rendelkezésedre ahhoz, hogy megtaláld a boldogságod a magad erejéből. Nem ezo-humbug, nem sematikus üres mindatok, hanem megvalósítható tanácsok.

dr. Szalai Szilvia okl. asztrológus honlapja
Születési horoszkóp elemzés
https://www.dk-magie.com/p/szuletesi-horoszkop/

Az egyéni születési horoszkópunk megismerése nagy lépés az önismereti fejlődésünkben és a karmikus utunkon. A személy születési adataiból állítható fel a horoszkóp képlet, amely megmutatja a rá jellemző személyiségjegyeket, az életfeladatát, életcélját, rálátást nyújt az előző életek karmikus részleteibe, a múltból hozott tudásra és a felvállalt feladatokra. A születési horoszkóp tulajdonképpen a lélek tervrajza, amely minden esetben teljesen egyéni és egyedi. Saját magunk elől nem tudunk elbújni, ha nem a vállalt utunkon haladunk a sors olyan feladatokat tesz elénk, amely visszaterel a saját utunkra. Az asztrológus feladata, hogy a kérdező számára utat mutasson a csillagok segítségével. Számos estben a feladatok felismerése és tudomásul vétele elindíthat minket a változás a fejlődés útján. Ismerje meg ön is a születési horoszkóp képletét.

Születési horoszkóp elemzés
Hirdetések
Oldal leírása
horoszkop.wyw.hu: WYW linkek Horoszkóp témakörben. Horoszkópkészítés, Szerelmi horoszkóp, SMS-horoszkóp. Napi horoszkóp, heti horoszkóp, havi horoszkóp. Csillagok, bioritmus, jóslás...
Gyűjteményünkben 181 válogatott horoszkóp témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 181 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 2 | Linkre kattintás összesen: 175267