Top 40 legújabb link > Horoszkóp - wyw.hu

Szponzorált linkek
Éves jóslás 2022
https://www.josloretta.hu/eves-joslas-2022/

2022 évre vonatkozó előrejelzés jóslás cigány kártyából, lenormand kártyából online, azonnal Loretta jósnő online jósdájából! Minden hónapra megkapod a jóslatokat már most! A jóslás érinti  a szerelem, a karrier, a munka, és az egészség területét! Már most felkészülhetsz a 2022-es évre! Lesznek-e megoldandó feladataid? Sikeres leszel-e? Mire összpontosíts a 2022-es évben? A választ megtudhatod a jóskártyáim által! A Jupiter bolygó segítségünkre lesz a 2022-es évben! Te is szeretnéd tudni, hogy mit tartogat Neked a 2022-es év? Akkor rendeld meg most tőlem az Éves általános jóslást 2022-re! A jóslásaimról a visszajelzéseket a Köszönő levelek menüben elolvashatod itt: https://www.josloretta.hu/koszono-levelek-loretta-josno/ Honlap: www.josloretta.hu Megtalálsz a fb-on is: https://www.facebook.com/spiritualisloretta Várom szeretettel leveled! E-mail: info@josloretta.hu Szép napot kívánok! Loretta jósnő

Éves jóslás 2022
Kártyavetés-cigánykártya jóslás
https://www.josloretta.hu/joslas-online/

Kártyavetés, jóslás online cigánykártyából! Jóslás online-online jóslás! Gyors azonnali válaszok, jóslás cigánykártyából, Lenormand kártyából, Angyalkártyából, Loretta Jósnő jósdájából! Biztos jóslás, megbízható jósnőtől, megbízható válaszok jóskártyából online! Angyali üzenetek, útmutatás, angyal kártya jóslást is kérhetsz online! Szerelmi jóslás többféle jóskártya használatával! Biztos jóslás, biztos válaszok, szerelmi joslat, szerelmi kártyajóslás a cigánykártya használatával, egy valódi szerelmi jóslás eredményét fogod megkapni! Az online segítő jósok közé tartozom. Facebook oldalamon is sok visszajelzést elolvashatsz a jóslásaimmal kapcsolatos tapasztalatokról! Egy megbízható jósnő online jóslás útján segít rövid időn belül! 1 vagy 2 kérdésre is választ kaphatsz gyorsan cigánykártyából, Lenormand kártyából, angyal kártyából! Bővebb, hosszabb jóslást, kártyavetést is kérhetsz,ahol a jóslatok elküldése után van lehetőséged kérdezni! Várom szeretettel: leveled! Loretta Jósnő

Kártyavetés-cigánykártya jóslás
Loretta jósnő
https://www.josloretta.hu/szerezd-meg-tartsd-meg-kartyavetes/

Jóslás online is kérhető Loretta Jósnő online jósdájából! Szeretettel várom leveledet, érdeklődésedet, vagy megrendelésedet, jóslással, szerelmi jóslással, spirituális tanácsadással, szerelmi kötés vagy siker mágiával kapcsolatosan! Minden problémára megtaláljuk a megoldást! Életed bármely területén, ha kérdéseid vannak, vagy elakadtál, keress meg bátran és az én módszereimmel segítek megoldani a problémáidat! A mágiák során fehér mágiát használok! Otthon egyedül végezhető mágiák is kérhetők! A jóslás megrendelésekor választhatsz, hogy cigánykártyából, Lenormand kártyából, Angyalkártyából jósoljak neked! A jóskártyák megmutatják majd neked, hoyg mit kell tenned, hogy a legjobb úton haladj tovább az életedben! Keress meg bátran! Várom szeretettel a leveled! E-mail: info@josloretta.hu Honlap: www.josloretta.hu Szeretettel: Loretta Jósnő Spirituális Tanácsadó

Loretta jósnő
Születési horoszkóp elemzés
https://www.dk-magie.com/p/szuletesi-horoszkop/

Az egyéni születési horoszkópunk megismerése nagy lépés az önismereti fejlődésünkben és a karmikus utunkon. A személy születési adataiból állítható fel a horoszkóp képlet, amely megmutatja a rá jellemző személyiségjegyeket, az életfeladatát, életcélját, rálátást nyújt az előző életek karmikus részleteibe, a múltból hozott tudásra és a felvállalt feladatokra. A születési horoszkóp tulajdonképpen a lélek tervrajza, amely minden esetben teljesen egyéni és egyedi. Saját magunk elől nem tudunk elbújni, ha nem a vállalt utunkon haladunk a sors olyan feladatokat tesz elénk, amely visszaterel a saját utunkra. Az asztrológus feladata, hogy a kérdező számára utat mutasson a csillagok segítségével. Számos estben a feladatok felismerése és tudomásul vétele elindíthat minket a változás a fejlődés útján. Ismerje meg ön is a születési horoszkóp képletét.

Születési horoszkóp elemzés
Iráselemzés - Jellemrajz
https://iraspszichologia.hu/

A grafológia tudománya segítségével igenis egész jó közelítéssel "mérhető" a személyiség. Azért csak jó közelítéssel, mert a személyiség végtelenül komplex, folyamatosan változik, fejlődik, vagy leépül.

Iráselemzés - Jellemrajz
Mit jelentenek a tenyered vonalai?
https://eletforma.hu/parkapcsolat/josolj-magadnak-a-tenyeredbol-megmondjuk-m ...

Jósolj magadnak a tenyeredből! Ősidők óta lenyűgözi az emberiséget a tenyér és a rajta fellelhető vonalak, amelyek folyamatosan változnak. A tenyér minden életszakaszunkban megmutathatja nekünk, hogy milyen események következhetnek be az életünkben.

Mit jelentenek a tenyered vonalai?
Humanisztikus Asztrológia Iskola
http://humanisztikus.hu/

Sok asztrológiai irányzat és iskola működik a világban. Mindegyik másképp használja az asztrológia általános eszköztárát, és más megközelítésben vizsgálja a világot és az emberi jelenséget. A humanisztikus közelítés a pszichológiai alapú, személyiségközpontú asztrológia területéhez tartozik.

Humanisztikus Asztrológia Iskola
Artemisz Asztrológia Iskola
https://www.asztrologiaoktatas.hu/

Az asztrológiai iskola képzési kínálatában a hagyományos oktatáson kívül választhatod a távoktatást, vagy egyéni tanrendet.

Artemisz Asztrológia Iskola
Csillagsarok fórum
https://forum.index.hu/Article/showArticle?la=150737000&t=9065165

Csillagsarok - asztrológia - Index Fórum.

Csillagsarok fórum
Aszcendens kalkulátor
https://www.aranycsillag.net/aszcendens-szamitas-kalkulator/

Aszcendens számítás és kalkulátor ingyen.

Aszcendens kalkulátor
Csillagjegyek - horoszkópok
https://josda.zsozirisz.hu/horoszkop/csillagjegyek.html

Csillagjegyek részletes horoszkóppal. A jegyek tulajdonságai.

Csillagjegyek - horoszkópok
Asztrológia: csillagjegyek
https://www.mindenamiasztrologia.hu/csillagjegyek/

Csillagjegyek és tulajdonságaik. Születési dátumod meghatározza csillagjegyedet. Képességek, melyeket érdemes tudatosan használnod.

Asztrológia: csillagjegyek
Álomszótár
https://www.nlcafe.hu/alomszotar/

Álomfejtés az álomszótár segítségével. Szeretnéd megfejteni, hogy mit álmodtál? Írd be az álomkeresőbe, vagy keresd ki az abc segítségével.

Álomszótár
Gyermek-napi horoszkóp
https://www.astronet.hu/asztrologia/bolygok-es-hazak/gyermek-horoszkop-29555/

Gyerek horoszkóp: ha gyermekedet horoszkópja ismeretében kezeled, boldog, kiegyensúlyozott csemete lesz.

Gyermek-napi horoszkóp
Astro24
https://www.astro24h.hu/sms/

Astro24 - A TE személyes Astro Vonalad! Magyarország legjobb jósai itt megtalálhatóak!

Astro24
SMS - Chat jóslás
https://hu.ezo.tv/sms-chat-joslas

Élő sms, chat jóslás az EZO.TV weboldaláról. Jósaink azonnal válaszolnak! Gyors válaszra van szüksége? Professzionális élő CHAT Jós szolgáltatás mobilon!

SMS - Chat jóslás
Székely horoszkóp
http://locitrom.hu/citrom/szekely-horoszkop-6397.html

Székely horoszkóp - Ahogy a székelyek értelmezik a csillagjegyeket.

Székely horoszkóp
Vicces horoszkóp
http://vicclap.hu/horoszkop/

Vicces, humoros horoszkóp csillagjegyek szerint a vicclap.hu oldalán

Vicces horoszkóp
Asztrológia könyvek
https://bookline.hu/search/categories.action?id=hu-book_002_normal_h20&page=1

Asztrológia, ezoterika témájú könyvek a Bookline.hu webáruházban.

Asztrológia könyvek
NLC - Havi horoszkóp
https://www.nlcafe.hu/horoszkop_havi/

Nők Lapja Cafe - Havi horoszkóp: Nézd meg mit jósolnak a csillagok a hónapra neked!

NLC - Havi horoszkóp
Szerelmi horoszkóp - Mi vár rád...
http://www.ezoworld.hu/horoszkopok/szerelmi-horoszkop

Csodálatos érzés szerelmesnek lenni! Olvasd el a legfrissebb szerelmi horoszkóp útmutatásait és hogy mi vár rád szerelmi téren az EzoWorld.hu oldalán.

Szerelmi horoszkóp - Mi vár rád...
Csík Teodóra asztrológus
http://csikteodora-asztrologia.hu/

Az asztrológus a születési adataid alapján felállítja a horoszkópodat, amelynek elemzésével rámutat erősségeidre, gyengeségeidre, lehetőségeidre kapcsolódásaidra, párkapcsolati kapcsolódásaidra. A szüleid kapcsolatára a gyermekkorodra a kamaszkorodra, a tanulmányaidra és mindenre, ami az életed során felbukkan. a horoszkóp elemzésből kiderül a betegségekre való hajlamaid is. Tulajdonképpen az egész életed lenyomatát láthatod minden lehetőséggel és nehézséggel együtt, ami azért csodálatos, mert tudni fogod, merre indulj el, ha elakadásod van és tudni fogod azt is mit kerülj el, mert nem a te utad. Ha nem tudod a pontos időt, amikor születtél órára, percre a már megtörtént eddigi életeseményeidből kiszámolhatóak. Ha érdekel mi az utad az asztrológus útmutatásai alapján, akkor kérd az elemzést.

Csík Teodóra asztrológus
Forrai Mónika asztrológus
http://horoszkop-asztrologia.hu/

A horoszkóp készítés tudománya a csillagok aktuális helyzetéből következet bizonyos dolgokra, várható eseményekre, egészségügyi állapotra illetve jellemrajzot is készít. A születési horoszkóp egy konkrét személy születési adataiból dátum illetve hely alapján megmutatja az egyén személyiség rajzát, életcélját, életfeladatait. Rálátást enged a karmikus feladatokra a múltból hozott képességekre, tudásokra. A karma asztrológia az állócsillagok és kisebb bolygók helyzetét is fegyelembe veszi az elemzés elkészítésénél. A horoszkóp készítés során az asztrológus tulajdonképpen megmutatja nekünk a lélek tervrajzát, amely mindenkinek más és más. A női magazinokban olvasható napi horoszkóp csupán játék. A saját egyéni horoszkópunk megmutatja, merre kell navigálnunk az életünkben hogy a boldogság vizein, evezhessünk.

Forrai Mónika asztrológus
Tudod mi asz aszcendensed?
http://www.arkanumstudio.hu/asztrologia-aszcendens.html

Nem mindenki tudja, hogy az aszcendens a legfontosabb ismertető jegye mindenkinek. Napi horoszkópok olvasása során inkább az aszcendens leírások érvényesek mindenkire és nem a Nap jegy.

Tudod mi asz aszcendensed?
Horoszkóp készítés, gyerek asztrológia
http://www.fenyasztrologia.hu

Nem számítógépes programmal nyomtatott képéletet elemzek, hanem odaadó ráhangolódással, gyertyafény tisztító ereje mellett készítem el. Így közvetítem a csillagok fényüzenetét számodra. Az égre írt üzenetek harmóniába hoznak az univerzummal és igaz önvalóddal. Ha elakadás van az életedben vagy nem látsz rá az aktuális helyzetedre, de haladnál, sokat segít a rálátásban.

Horoszkóp készítés, gyerek asztrológia
Cigány kártya jóslás
http://www.crystalgarden.co/informacio/oldal/10/szolgaltatas

A kártyavetés tudományát mondhatni az élet bármely területére lehet alkalmazni. Segítséget nyújt a pénzügyekben, párkapcsolatban, vagy munkával kapcsolatos kérdéseink megválaszolásában. Alternatívákat kínál, rámutat a kevésbé jó választásra. Feltárja a legcélravezetőbb utat, a döntés azonban mindig az egyén kezében van.

Cigány kártya jóslás
Arkánumstúdió
http://arkanumstudio.hu./

Honlapunk asztrológia elemzések készítésével és kérdőasztrológiával foglalkozik.Az asztrológia segítséget nyújthat önmagunk megértésében, belső lélekállapotaink, rezdüléseink felismerésében. Bár nehéz élethelyzeteinket saját magunknak kell megoldani, mindkét önismereti eszköz sokat segíthet a problémáink feltárásában. Ha önmagunkkal való kapcsolatunkat elmélyítjük, és igyekszünk magunkat jobbá tenni, akkor a körülöttünk lévő világ is pozitív irányban változik. A kérdőasztrológia speciális és konkrét kérdésekre tud egyszerűen és gyorsan választ adni, anélkül, hogy szükség lenne a pontos születési időpontra. A bizonyosság által megszűnhetnek félelmeink és szorongásaink, hiszen amiről tudunk, attól már kevésbé félünk.

Arkánumstúdió
Artemisz Pszicho-asztrológia
http://www.mindenamiasztrologia.hu/

Tevékenységeink: Asztrológia oktatás integrált rendszerben pszichológiai szemlélettel, személyes horoszkóp készítése önismereti tanácsadással, előadások tartása felkérésre asztrológiai témákban Cikkek-írások-hangfelvételek gyűjteménye, asztrológiai alapfogalmak szótára, csillagászat és asztrológia kapcsolata. Asztrológiai aktualitások: havi horoszkóp hatások, Nap-Merkúr-Vénusz-Mars hatása a csillagjegyekben, Holdnaptár az év minden hónapjára, Hold hatása a különböző jegyekben. Aszcendensz számítás, csillagjegyválasztó, asztrológia és divat kapcsolata, tranzitokról a mindennapi életben. Hallgatóinknak: példaradixok, tanrend, esszégyűjtemény: személyjelölő bolygók a jegyekben és házakban, oktató videók, irodalom jegyzék.

Artemisz Pszicho-asztrológia
Horoszkóp, asztrológia szakkönyvek
http://ezokonyvek.hu/asztrologia_horoszkop

A bolygók, zodiákus jegyek, fényszögek, horoszkópházak, az aszcendens tulajdonságainak, összefüggéseinek elemzésével, teljes kép alakítható ki az ember jelleméről. Bár a „bolygók nem köteleznek, csak hajlamosítanak” mégis nyomon követhetőek életünk eseményei a radix, szolár vagy napi horoszkópban is. Parapszichológusként és numerológusként segíthetem az Önt érdeklő témakör kiadványainak kiválasztásában.

Horoszkóp, asztrológia szakkönyvek
Ezoterikus tanítások
http://www.tiltottgyumolcs.hu

Az öntudatfejlesztés bizonyítottan működő módszereit tanítjuk meg Neked. A spirituális tudás legmagasabb szintjére juttatnak el tanításaink, ami által nemcsak egészséges, hanem szabad, tudatos és boldog is lehetsz!

Ezoterikus tanítások
Önismereti jóslás, Bp 18. ker.
http://www.keulildiko.hu/horoszkop/szammisztika.php

Keul Ildikó a születési dátumot használja a számmisztika elkészítéséhez, önismereti beszélgetéssel egybekötve.

Önismereti jóslás, Bp 18. ker.
Keul Ildikó, Bp 18. ker.
http://www.keulildiko.hu/horoszkop

Keul Ildikó asztrológus a horoszkóp készítést nemcsak a jövendőmondáshoz használja, hanem az önismeretet is fejleszti beszélgetései során.

Keul Ildikó, Bp 18. ker.
Tarot kártya, Bp 18. ker.
http://www.keulildiko.hu/horoszkop/tarot.php

Keul Ildikó évente többször veti a Tarot kártyát, hogy a szerepekről, hozzáállásokról értelmezze a szimbólumokat.

Tarot kártya, Bp 18. ker.
Jóslás, önismeret, Bp 18. ker.
http://www.keulildiko.hu

Keul Ildikó személyiség- és sorselemző, asztrológiával, numerológiával és Tarot kártyával elemzi a jövőt és a személyiséget.

Jóslás, önismeret, Bp 18. ker.
Nap horoszkóp
http://horoszkopok.net/

Kezdje Ön is a reggelt azzal, hogy megtekinti, mit várhat a mai naptól. Legyen résen, s használja ki a lehetőségeket. A napi horoszkóp megtekintésével már nyitott lehet, s talán nem is annyira nehéz hinnie kicsit, hogy tényleg mondhatunk valami olyasmit, amivel segíteni tudjuk az életét, hogy kihasználja a lehetőségeit, aminek kapcsán még jobb életet tud élni.

Nap horoszkóp
Frabato jóslás
http://www.frabato.hu

Mindannyian szeretnénk a jövőbe látni. Megtudni mi vár ránk, elkerülve a az elkerülhető kellemetlenségeket, megváltoztatva a nem megfelelő döntéseinket. Van akinek elegendő ha csak a megérzéseire hallgat, de sokan segítségre szorulnak a válaszút előtt mert nem tudják merre tovább. Ha te is éppen egy nehéz döntés előtt állsz, ne tétovázz látogass el weboldalamra és részletesen meg fogod miben tudlak segíteni legyen szó szerelmi bánatról vagy rontás levételről.

Frabato jóslás
Osho
http://xn--oshoknyvek-icb.hu

Osho hihetetlen nagy megvilágosodott bölcs volt. Mindent elmond az ezoterikáról, az élet misztériumairól, megvilágosodásról. Ingyen letölthető Osho pdf könyvektől kezdve idézeteken át, előadásai, videói mind csak rád várnak!

Osho
Babonák, hiedelmek, számmisztika
https://erzsebetrosta.hu/konyveim/titokzatos-szamok-numerologia.html

Rosta Erzsébet honlapján olvashatóak válogatott írásai, megtalálhatóak letölthető könyvei, és folyamatosan bővülő cikkgyűjteményéhez akár Ön is hozzászólhat! Sok-sok érdekességet talál Kézelemzés, Vegetáriánus konyha, Babonák, Hiedelmek, Számmisztika, Arcolvasás, India témában. Megjelent könyveiből 6 kötet a kezekről szól: “A kezed nem hazudik”, a “Kínai kézdiagnosztika”, vagy a "Hindu tenyérjóslás", de írt egy szakácskönyvet is “Vegetáriánus konyha Indiában” címmel. Egy másikban - „Titokzatos számok” címmel - a numerológia módszereinek ismertetése mellett, elsősorban a számokhoz kapcsolódó mítoszokat, hiedelmeket gyűjtötte össze, és megjelent egy útikönyve is, a “Csalo! Csalo!”. Ha elolvassák, nemcsak élményeiben osztoznak, hanem, a cím jelentését is megtudják. A legutolsó, 2007. október végén megjelent könyv címe “Hiedelmek, hagyományok, babonák a világ minden tájáról”.

Babonák, hiedelmek, számmisztika
Horoszkóp minden napra
http://horoszkop.biz/

Horoszkóp szolgáltatásunkkal mindig tudni fogod, mit ígérnek neked a csillagok. Különböző jóslás technikák, horoszkópok várnak téged.Minden élethelyzetre találsz olyan elemzést - jóslatot, számmisztikai analízist, horoszkópot - mely a legmegfelelőbb válaszokat adja!

Horoszkóp minden napra
Szerelmi jóslás
http://rostae-books.com/szerelmi-joslas.html

Szócikk a szerelmi jóslásról, és más népi hagyományokról, hiedelmekről, babonákról. Rosta Erzsébet legújabb honlapjáról letölthetőek eddig digitálisan nem publikált könyvei (Titokzatos számok; A kezed nem hazudik; Tenyérjóslás - Tenyerünkben a jövő?; Hiedelmek, hagyományok, babonák a világ minden tájáról; Kézdiagnosztika; avagy milyen betegséghajlamokat hordoz a kezünk?; Pályaválasztási tanácsadó - Alkalmazott kézelemzés), valamint a hiedelmek, babonák, mítoszok, vallások, népszokások, folklór, okkultizmus stb. témákban közzétett írásai, lexikon-szerűen rendszerezve. Oldala nem más, mint egy élő, folyamatosan fejlődő és bővülő ismerettár. A meglévő tartalom folyamatos felülvizsgálatával, kiegészítésével, illetve korrigálásával válik egyre terjedelmesebbé a lexikon. Az olvasók az új oldalon keresztül is felvehetik a kapcsolatot Rosta Erzsébettel, aki várja az írásaival kapcsolatos kérdéseket, hozzászólásokat, javaslatokat.

Szerelmi jóslás
Hirdetések
Oldal leírása
horoszkop.wyw.hu: WYW linkek Horoszkóp témakörben. Horoszkópkészítés, Szerelmi horoszkóp, SMS-horoszkóp. Napi horoszkóp, heti horoszkóp, havi horoszkóp. Csillagok, bioritmus, jóslás...
Gyűjteményünkben 181 válogatott horoszkóp témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 181 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 2 | Linkre kattintás összesen: 175314